Ce oferim

Succesul unei organizatii, gradul de competitivitate al acesteia pornesc de la premisa ca OAMENII sunt bunul cel mai de pret al organizatiei.

 

Impartasim aceasta idee in conditiile in care activam pe piata electronica din Romania, un domeniu de activitate mai specializat, care necesita oameni bine pregatiti.

 

Resursele umane constituie un potential uman deosebit care trebuie inteles, motivat si implicat cat mai deplin in realizarea obiectivelor organizatiei. De altfel, credinta noastra ferma este ca indeplinirea obiectivelor organizatiei se poate realiza doar la pachet cu indeplinirea obiectivelor individuale, prin cresterea nivelului de trai, ascensiunea in cariera, invatarea si instruirea continua.

 

De aceea, suntem permanent preocupati de perfectionarea personalului prin cursuri si specializari la locul de munca, precum si de asigurarea unui mediu de lucru prietenos, cooperant si motivant.

 

Va asteptam in echipa PCB-ELECTRA!

PCB-ELECTRA, companie 100% romaneasca certificata UL si parte a Grupului de firme ELECTRA, are o experienta de peste 15 ani in productia de circuite imprimate.